Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapka serwerowa, szukam, POMOCY.:C Zajrzyj, może pomorzesz.:>

SmialekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam nietypową sprawę.. :C A mianowicie, kiedys pobralem zajebista mapke na swoj serwer i teraz jej szukam i nie mogę znaleźć.. :C Mapka posiadała m.in :
-Spawn
-domek na drzewie
-pare gotowych domkow
-arene
-dróżki
-kolejke pod drózkami..
Mapka nie była za duża.:)
Proszę, jeśli ktoś wie, ma linka do tej mapki, proszę o podanie go mi, bardzo pilne, wynagrodzę to Like.:)) :((

Opublikowano

po 1. Nikt nie znajdzie jesli nie opiszesz wygladu.

po 2. Nie badz kolejnym noobem, zbuduj sam...

No dokładnie własnie nie pamiętam jak wyglądała.:(( Chodzi mi o to że ona była prze dobra... Nie miała dużo zrobione, i własnie o to chodzi że trzeba było sobie dobudować.. :C Bardzo mi na jej odnalezieniu zależy..;c

Pamietasz jak mapa wyglądała ?

Jeżeli TAK , to spróbuj ja odtworzyć :P

No własnie o to chodzi że za dużo nie pamiętam, pamiętam że była ona w bardzo Za*ebista.. :)

Opublikowano

Ciezko bedzie pomoc nie majac info to tak samo jakby szukac w sianie klosa siana ktory jest peknienty na pol

Noo wiem, dlatego tutaj pisze, może akurat ktoś bedzie wiedział.. :C Troszczkę pamiętam, był mały las, mały domek na drzewie, w środku lasku było "ognisko", szło się porsto po dróżce, po lewej stronie miało się domki gotowe a po prawej działki (malła mapka ogólnie ).. Jeśli doszło się do końca był tylko skręt w prawo, tam była po lewej arena.. Wieć kurde nie mogę Sobie przypomnieć.:(( Jeśli ktoś wie, na prawdę proszę o pomoc..:((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...